Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă a USR şi Forţa Dreptei împotriva ministrului Educaţiei Ligia Deca. Au fost 81 de voturi „pentru”, 189 „împotrivă” şi nouă deputaţi nu au votat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moţiunea simplă, numită „Un ministru care minte nu poate gestiona Educaţia” a fost depusă de către deputaţii USR şi de la partidul Forţa Dreptei, iar dezbaterea ei a avut loc, în plenul de luni al Camerei.

Ministra Educaţiei Ligia Deca a transmis partidelor din Opoziţie, la dezbaterea moţiunii simple a USR şi Forţa Dreptei împotriva sa, în plenul de luni al Camerei Deputaţilor, că „nu există reformă cu efect instantaneu în educaţie” şi le-a spus acestora că sunt „un pericol pentru viitorul României”, dacă nu se raliază „la eforturile Ministerului Educaţiei de a forma absolvenţii pe care piaţa muncii îi caută şi viitorii cetăţeni activi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.