Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană l-a primit miercuri la sediul NATO, alături de Secretarul General, Jens Stoltenberg, pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la o zi după vizita acestuia în România. Geoană a afirmat că au discutat despre necesitatea de a mobiliza, prin intermediul statelor membre, capabilităţi suplimentare în zonă, în special pentru apărarea aeriană. ”Este esenţial să protejăm infrastructura critică de energie, precum şi punctele vitale asociate transportului de mărfuri, mai ales în regiunea Mării Negre şi la gurile Dunării”, a arătat Geoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alături de Secretarul General, Jens Stoltenberg, l-am primit astăzi, la sediul NATO, pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru Reuniunea Ukraine Defence Contact Group, desfăşurată în marja întâlnirii ministeriale de Apărare a Alianţei”, a scris secretarul general adjunct al NATO, într-o postare pe Facebook.

Mircea Geoană spune că au discutat despre ”necesitatea de a mobiliza, prin intermediul statelor membre, capabilităţi suplimentare în zonă, în special pentru apărarea aeriană”.

”Este esenţial să protejăm infrastructura critică de energie, precum şi punctele vitale asociate transportului de mărfuri, mai ales în regiunea Mării Negre şi la gurile Dunării”, a mai afirmat Geoană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.