Consilierul premierului Mioara Costin, al cărei nume apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL, a demisionat, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Monitorul Oficial nr. 0723 din 22 Iulie 2021 a fost publicată deciza premierului Florin Cîţu privind ”eliberarea doamnei Mioara Costin, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”.

”Având în vedere cererea doamnei Mioara Costin (...) prim-ministrul emite prezenta decizie:

Articol unic – La data intrării în vigore a prezentei decizii, doamna Mioara Costin se eliberează, la cerere, din funcţia de consilier de statîn cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, se arată în document.

Numele Mioarei Costin apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL.

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, întrebat dacă a verificat dacă este real documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

Prim-ministrul a mai spus că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a Miorei Costin, şi a afirmat că în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.