Ministrul Finanţelor Florin Cîţu vrea aprobarea în CSAT a strategiei de informatizare a ANAF şi MFP, considerând că evaziunea fiscală a ajuns o problemă de securitate naţională. De asemenea, el anunţă şi măsuri privind controalele ANAF la firme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A venit momentul. Din punctul meu de vedere evaziunea fiscală a ajuns o problemă de securitate naţională. Chiar la început de an voi introduce în CSAT materialele necesare pentru aprobarea strategiei de informatizare a ANAF şi MFP ca obiectiv de importanţă naţională”,anunţă ministrul Finanţelor Florin Cîţu.

De asemenea, el face precizări legate de controalele ANAF la firme.

”Concomitent, voi face toate demersurile ca începând din acest an ANAF să efectueze cel mult un control compex pe an la companiile din Romania, indiferent de mărimea lor. (Excepţie fac cazurile de flagrant/sesizării)”, mai scrie Cîţu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.