Ministrul Afacerilor Externe Luminiţa Odobescu a avut o convorbire cu ministrul pentru Europa şi Afaceri Externe al Franţei Catherine Colonna, pentru a trece în revistă şi a asigura o coordonare a poziţiilor pe principalele teme de actualitate de pe agenda bilaterală şi europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Luminiţa Odobescu a subliniat caracterul privilegiat, strategic al relaţiei bilaterale şi importanţa pe care autorităţile de la Bucureşti o acordă consolidării relaţiei dintre cele două ţări, în cât mai multe domenii, pe baza Foii de Parcurs a Parteneriatului Strategic, mai arată comunicatul de presă al MAE.

Cei doi miniştri au abordat, de asemenea, stadiul pregătirii Summitului NATO de la Vilnius, din luna iulie 2023, şi sprijinul susţinut şi coordonat pentru Ucraina şi Republica Moldova, conform sursei citate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.