Mininistrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogdan Ivan a anunţat că a semnat, joi, contractul de finanţare pentru migrarea datelor în Cloud-ul Guvernamental şi consideră că este „o zi istorică” pentru debirocratizarea ţării noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„177 milioane de euro pentru digitalizarea României. Astăzi am semnat contractul de finanţare pentru migrarea datelor în Cloud-ul Guvernamental. Este o zi istorică pentru debirocratizarea României şi pentru viitorul digital al ţării noastre”, a scris Bogdan Ivan, joi pe Facebook.
 
Ministrul Cercetării a mai precizat că digitalizarea României este un proiect care „reformează din temelii instituţiile publice şi serviciile publice oferite cetăţenilor”.
 
„Fără timp pierdut, fără stat la cozi şi fără dosare cu şină!”, a completat el.
 
Legea debirocratizării administraţiei publice, prin care a fost eliminat dosarul cu şină şi copiile după documente emise de instituţii ale statului român, a intrat, marţi, în vigoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.