Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose este de părere că PSD şi PNL nu pot avea împreună, la alegerile din acest an, mai puţin de la 40% din voturile electoratului, el întrebând unde ar merge restul voturilor în ipoteza în care alianţa formată din cele două mari partide ar obţine un scor electoral mai mic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este exclus. Haideţi să o luăm pe o logică simplă, fără aroganţă! Un scor al acestei alianţe care să înceapă cu 3 ... unde sunt ceilalţi 60? Am înţeles, luăm cel mai rău scenariu posibil pentru această alianţă. Vă întreb: unde sunt restul? Adică în condiţiile în care imensa majoritate a autorităţilor locale, a primarilor, preşedinţilor de Consilii Judeţene, adică cei mai aleşi oameni din ţară sunt fie PSD, fie PNL (...) nu există judeţ, municipiu unde PNL-PSD, excepţie făcând judeţele Harghita, Covasna, localităţile de pe acolo şi câteva, sper, eu viitoare foste centre USR-iste, repet logica, nu există scor mai mic de 60% dacă aduni cele două partide, chiar spre 65”, a afirmat Mihai Tudose la Prima Tv, în emisiunea Insider Electoral, sâmbătă.
Vicepreşedintele PSD consideră că un scor „realist” de 50 % pentru alianţa PSD-PNL la alegerile pentru Parlamentul European este „previzibil şi fezabil”, iar un scor optimist ar fi de 60% pentru alianţa aflată acum la guvernare.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirma recent că formaţiunea din conducerea căreia face parte va obţine cel puţin 25% din voturi, ”pe votul politic”, la alegerile din 9 iunie. ”Partidul Naţional Liberal va lua la aceste alegeri, la votul politic, peste 25%. Noi ne batem pentru primul loc, noi putem lua 27, 28, 29, 30. 25% este sută la sută dacă lucrurile merg aşa cum au început”, este de părere Rareş Bogdan

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.