Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, miercuri, în Comisia de politică externă a Camerei Deputaţilor, că decidenţii politici vor hotărî în privinţa ambasadei României din Israel, iar dacă vor fi decizii diferite se poate ajunge la Curtea Constituţională (CCR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În opinia mea, cel puţin, doresc să facem această evaluare şi analiză cât mai rapid cu putinţă şi să prezentăm mai multe alternative, care să fie mutarea sau alte alternative care ar putea să apară la această oră. Sigur, decidenţii politici vor hotărî. În cazul în care vor fi decizii diferite, putem ajunge din nou la probleme legate de un conflict interinstituţional, ne ducem la Curtea Constituţională şi aşa mai departe. Mergem pe toate mecanismele”, a afirmat Meleşcanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.