Marcel Ciolacu, preşedfintele PSD, a anunţat marţi că a fost luată o decizie la Consiliului Politic Naţional al PSD ca pentru nicio funcţie de secretar de stat sau membru al unui Cabinet, al unui demnitar, să nu mai fie persoane care fac cumul de pensii speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat după şedinţă despre cumulul pensie salariu în noul Executiv, preşedintele PSD a anunţat că s-a luat o decizie, în cadrul Consiliului Politic Naţional, ”ca pentru nicio funcţie de secretar de stat sau membru al unui Cabinet, al unui demnitar, să nu mai fie persoane care fac cumul de pensii speciale”.

”Este deja o decizie luată în interiorul PSD”, a spus el, precizând că ”este o decizie politică care se aplică indiferent că ai fost, eşti sau vei fi”. Marcel Ciolacu a mai spus că se lucrează la noul program de guvernare al viitorului Executiv.

”Ştiu că echipele de la PSD şi PNL au început să creioneze viitorul program de guvernare. Am convenit cu domnul preşedinte actual prim-ministru, Nicolae Ciucă, preşeidntele PNL, ca după ce definitivăm programul de guvernare şi lista de miniştri vom veni în faţa dvs şi vom expune fiecare dintre noi priorităţile pe care le avem în programul de guvernare”, a spus Ciolacu.

Despre un pact de necolaborare cu AUR, liderul PSD a spus că social-democraţii nu au colaborat niciodată cu cei de la AUR.

”Întrebaţi-i pe cei de la USR, că ei de obicei depun moţiuni comune cu cei de la AUR. Am văzut scenariile domnului Drulă, mă bucur mult că ne urmăresc aşa de mult, că au descoperit cheia succesului în PSD, cum face cu AUR, şi eu şi colegii mei încercăm să înţelegem ce face USR de mult timp dar noi nu am reuşit”, a mai spus Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.