Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, despre primul mandat de deputat câştigat, că atunci când şi-a anunţat candidatura la Buzău, era jumătate de sală roşie, şi jumătate galbenă, fiind alianţa USL. ”Cu certitudine şi domnul Cîrstoiu va avea un prim mandat câştigat detaşat din partea celor două partide şi susţinut mai ales de cele două partide”, a spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a declarat după participarea la o acţiune a organizaţiei de pensionari a PSD, alături de Gabriela Firea şi candidatul la Primăria Capitalei din partea alianţei PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, că şi-a retrăit tinereţea când, pe vremea alianţei USL, a câştigat primul mandat de parlamentar cu un scor foarte mare. 

”Parcă ne-am retrăin tinereţea, la prima candidatură, la Buzău, când mi-am anunţat candidatura, şi era jumătate de sală roşie, şi jumătate galbenă, era USL-ul şi întreaga echipă, atât de la PSD cât şi de la PNL, organizaţia Buzău, am reuşit să am un scor foarte bun pentru mandatul de deputat. 

”Cu certitudine şi domnul Cîrstoiu va avea un prim mandat câştigat detaşat din partea celor două partide şi susţinut mai ales de cele două partide”, a spus preşedintele PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.