Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat marţi, la Constanţa, că partidul lucrează la o reconstrucţie a organizaţiilor unde au pierdut alegerile, mai ales în organizaţiile unde au avut atât Consiliul Judeţean şi primarul de municipiu şi aici se încadrează şi Organizaţia de la Constanţa. El a precizat că a cerut în Consiliul naţional un plan de reorganizare, în aceste filiale, iar alegerile vor avea loc anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD a afirmat că a luat o decizie împreună cu colegii ca în perioada până în februarie, martie, să termine alegerile în aproximativ 24 de judeţe, aici incluzând şi Covasna şi Harghita dar şi Giurgiu şi Caraş-Severin, plus judeţele unde s-au câştigat alegerile, Consiliul Judeţean şi primarii de municipiu.

”După această perioadă, concomitent, lucrăm la o reconstrucţie a organizaţiilor unde am pierdut alegerile, mai ales în organizaţiile unde am avut atât Consiliul Judeţean şi primarul de municipiu şi aici se încadrează şi Organizaţia de la Constanţa”, a spus el.

Ciolacu a precizat că aceste alegeri vor avea loc anul viitor. ”Categoric, nu o să ne prindă anul electoral 2024 fără alegeri în toate organizaţiile”, a mai spus el.

Liderul PSD a mai afirmat că la ultimul Consiliu Politic naţional al partidului a cerut ”un plan de reorganizare a alegerilor de la fiecare preşedinte care nu a câştigat alegerile”. El a mai spus că s-a decis, de principiu, că ”PSD trebuie să se deschidă şi pentru oameni care nu au fost în acest moment în partid, fiind un element din reconstrucţia partidului”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.