Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Gabriel Attal pentru numirea sa ca premier al Franţei şi a adăugat că este pregătit să lucreze împreună cu acesta pentru consolidarea parteneriatului strategic bilateral, atât la nivel economic, cât şi sectorial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Felicitări lui  Gabriel Attal pentru nominalizarea şi numirea sa ca prim-ministru al Franţei. Sunt pregătit să lucrez împreună cu acesta pentru a consolida parteneriatul nostru strategic, la nivel economic şi sectorial. Sprijin puternic pentru intensificarea cooperării noastre în cadrul UE şi NATO”, a scris Marcel Ciolacu, marţi pe reţeaua X.
 
Preşedintele francez Emmanuel Macron l-a numit premier pe Gabriel Attal, care, la vârsta de 34 de ani, devine cel mai tânăr şef de Guvern al celei de a cincea Republici, relatează Le Monde. Gabriel Attal, un ministru efemer al Educaţiei, de stânga şi din cadrul majorităţii prezidenţiale, urmează să încerce să insufle o nouă dinamică în al doilea mandat de cinci ani (quinquennat) al lui Emmanuel Macron.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.