Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că Guvernul aprobă actul de constituire al Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României, el afirmând că de peste un deceniu se vorbeşte despre această bancă care există în toate ţările din Europa şi pe care o construieşte şi România în sfârşit. El a precizat că banca reprezintă veriga lipsă dintre banii Instituţiilor Financiare Internaţionale şi proiectele strategice de investiţii ale României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Ministerul Finanţelor vine astăzi cu alt proiect important.

”Aprobăm actul de constituire al Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României. De peste un deceniu se vorbeşte despre această bancă care există în toate ţările din Europa, noi o construim în sfârşit”, a spus şeful Executivului.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Premierul a arătat că ”banca aceasta reprezintă veriga lipsă dintre banii Instituţiilor Financiare Internaţionale şi proiectele strategice de investiţii ale României”.

”Vom avea, astfel, instrumentele financiare adecvate proiectelor de care economia ţării are cu adevărat nevoie. Banii pentru obiective concrete, care să schimbe în bine viaţa românilor”, a mai spus premierul Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.