Comisia de control al SRI va face un raport cu toată activitatea de până acum, care va fi structurat pe capitole, primul capitol referindu-se la mandatele pe securitate naţională, a declarat, miercuri, preşedintele comisiei, Claudiu Manda. El a precizat că raportul va fi trimis Birourilor permanante reunite ale Parlamentului pentru aprobare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am hotărât să dăm un raport al comisiei noastre cu lucrurile pe care le-am văzut până în acest moment. Am hotărât ca acest raport să-l dezbatem şi să-l aprobăm pe capitole. Primul capitol pe care îl abordăm şi pe care probabil că săptămâna viitoare o să-l aprobăm în Comisie şi pe care o să-l trimitem Birourilor permanente reunite se referă la mandatele pe securitate naţională, cu tot ce implică asta, cu lucrurile pe care le-am văzut şi atunci când am mers în control la SRI şi cu lucrurile spuse de cei care au venit în Comisia noastră”, a declarat Claudiu Manda.

În ultimele şase luni, în cadrul Comisiei au fost audiate mai multe persoane, printre care fostul director al SRI George Maior, fostul său prim-adjunct Florian Coldea, liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, fostul director al ANI Horia Georgescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.