Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a transmis, în mesajul de Crăciun, că doreşte „românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor de departe la mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bun găsit tuturor! În prag de Crăciun, trimit întreaga mea admiraţie şi afecţiune pentru toţi românii care au dovedit generozitate, curaj şi compasiune faţă de cei care suferă sau sunt în dificultate. În ţară, oamenii au realizat multe lucruri bune. Sunt, de asemenea, mândră de tinerii noştri, care se dovedesc bine pregătiţi şi competitivi, peste tot unde se află, acasă sau în lume. Românii din afara ţării au făcut eforturi pentru familiile lor şi au dat dovadă de profesionalism şi ataşament pentru comunităţile în care trăiesc. Sper ca, nu foarte târziu, românii să aibă motive să se întoarcă acasă, în România şi în Republica Moldova. Ţara are nevoie de ei mai mult decât oricând”, a afirmat Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, potrivit unui comunicat de presă al Familiei Regale a României.

„Familia mea a promovat şi anul acesta economia, educaţia, ecologia, ştiinţa şi arta”, a continuat Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei.

„Un cuvânt de laudă pentru sectorul privat, care a avut puterea de a se adapta şi de a merge mai departe. Să nu uităm, anul viitor, că drumul european al Republicii Moldova are nevoie de sprijin. Siguranţa şi stabilitatea României depind de echilibrul regiunii noastre şi al Europei întregi. Familia mea a promovat şi anul acesta economia, educaţia, ecologia, ştiinţa şi arta. Am continuat să dăm încredere şi sprijin comunităţilor locale, prin munca noastră la Crucea Roşie, la Fundaţia Regală Margareta a României, prin zecile de organizaţii cu patronaj regal şi prin proiectele Casei mele”, a mai spus ea.

Aceasta a mai transmis că „iubirea Domnului Nostru pentru noi şi sacrificiul Său sunt o inspiraţie fără egal”.

„În toate oraşele şi sate le pe care le-am vizitat am întâlnit oameni exemplari şi organizaţii gata să ajute ţara şi comunităţile lor. La venirea Crăciunului, sufletele noastre sunt pline de speranţă şi iubire pentru familia noastră, pentru prieteni, pentru comunitatea noastră. Iubirea Domnului Nostru pentru noi şi sacrificiul Său sunt o inspiraţie fără egal. De Crăciun, purtăm în suflet pe toţi cei dragi, mai ales pe cei aflaţi departe şi pe cei care nu mai sunt printre noi. Crăciunul este un moment al recunoştinţei, al generozităţii şi al bunătăţii. Naşterea Domnului este un moment de împlinire spirituală. Doresc românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor de departe la mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a concluzionat Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.