Premierul Ludovic Orban face, săptămâna viitoare, o vizită oficială în Israel, în cadrul căreia se va întâlni cu preşedintele Israelului, cu premierul şi vicepremierul Guvernului de la Tel Aviv. În cadrul întâlnirilor oficiale se vor discuta aspecte legate de îmbunătăţirea relaţiilor comerciale, economice şi pe alte domenii dintre cele două ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Ludovic Orban a anunţat, duminică, faptul că va face o vizită de stat în Israel, unde va avea întâlniri cu premierul guvernului de la Tel Aviv  Beniamin Netanyahu, cu vicepremierul, Binyamin Gantz şi cu preşedintele Israelului, Reuven Rivlin.
 
”Este o vizită oficială care are ca obiectiv aprofundarea relaţiilor dintre statul Israel şi România, identificarea de noi căi de îmbunătăţire a relaţiilor, de creştere a schimburilor comerciale, de susţinere reciprocă a investiţiilor, de colaborare pe domenii extrem de importante”, a declarat Ludovic Orban, duminică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.