Ludovic Orban, liderul Forţa Dreptei, i-a transmis joi în plenul reunit premierului desemnat, Marcel Ciolacu, că nu l-ar vota nici la Dobroeşti primar, acolo unde locuieşte. Nu am cum să votez băiatul bun la toate al baronului judeţean de Buzău, gonacul lui Hayssam, vâslaşul lui Dragnea, a spus Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă anunţ că parlamentarii liberali din Forţa Dreptei nu au cum să voteze învestirea acestui guvern, în primul rând pentru că noi, spre deosebire celor care le-am dat trei trandafiri ca să înţeleagă, după învestirea Guvernului Ciolacu, că Ciolacu este şeful lor şi o să defileze sub trei trandafiri şi mai bine se înscriu în PSD de acuma (..) noi suntem consecvenţi cu ce le-am promis oamenilor”, a spus Orban.

Liderul Forţa Dreptei a spus că votează împotriva Guvernului uitându-se la cine este premier.

”Domnule Ciolacu, eu nu v-aş vota nici la Dobroeşti primar, acolo unde locuiesc. Cum aş putea să vă votez prim-ministru? Nu aş putea să votez pe cineva despre care nu ştiu ce liceu a terminat, când şi-a luat Bacalaureatul, când şi-a luat diploma de licenţă la prima facultate, de ce s-a dus să facă Colegiul de Apărare un om care întotdeauna a preferat să aibă relaţii privilegiate, care în primul rând s-a dus să facă doctoratul la Academia SRI dar nici măcar nu a fost în stare să finalizeze doctoratul, întrucât a fost exmatriculat în 2019”, a spus Orban.

”Nu am cum să votez băiatul bun la toate al baronului judeţean de Buzău, nu am cum să votez gonacul lui Hayssam, nu am cum să votez vâslaşul lui Dragnea, nu am cum să votez preşedintele PSD care este partidul care a ţinut România pe loc, care ţine în sărăcie jumătate de Românie şi care şi-a bătut joc de cetăţenii români”, a mai spus Orban.

”Domnule Ciolacu, sigur citiţi mai bine decât doamna Dăncilă, dar doamna Dăncilă vă era superioară în CV”, a mai spus Orban. 

El i-a făcut un cadou premierului desemnat, Marcel Ciolacu, cartea ”Pas cu Pas” a preşedintelui Klaus Iohannis. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.