Liderul partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban a cerut demiterea urgentă a ministrului de Finanţe Adrian Câciu, pentru „gravitatea minciunilor” din legile bugetului de stat şi asigurărilor sociale de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În cadrul Consiliului Naţional Forţa Dreptei am luat decizia de a solicita demiterea de urgenţă a ministrului Finanţelor pentru gravitatea minciunilor care au fost cuprinse în proiectul legii bugetului de stat şi în proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat. Minciuna are picioare scurte şi, iată, la nici trei luni de la adoptarea legii bugetului de stat şi a legii bugetului asigurărilor sociale de stat, constatăm că la baza alcătuirii bugetului au stat minciuni”, a afirmat Ludovic Orban, luni la Parlament.
 
Acesta a mai spus că au fost introduse nişte minciuni în legea bugetului de stat pentru ca Executivul să poată face „cheltuieli nesăbuite”, unele care vor duce ţara noastră într-o situaţie foarte gravă, inclusiv la o incapacitate de plată. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.