Secretarul general al PNL Lucian Bode a participat, joi, împreună cu preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă la şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Brăila. Fostul ministru de Interne a precizat că partidul trebuie să îşi consolideze organizaţiile, lucru care este vital pentru bună guvernare centrală şi locală. „Câştigăm încrederea oamenilor demonstrându-le, cu fapte, că suntem cei care servesc interesul public şi venim cu soluţii la îngrijorările lor”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am avut discuţii foarte aplicate cu filiala PNL Brăila, în care am accentuat faptul că prioritatea zero, absolută, este întărirea organizatorică şi intensificarea vieţii de partid. După rotativă, am dat semnalul acţiunii politice în PNL şi a regrupării forţelor pentru a ne atinge obiectivele politice ale anului 2024. Întărirea politică şi organizatorică a PNL este vitală pentru buna guvernare centrală şi locală. Filiala PNL Brăila are potenţial şi sunt convins că va găsi resorturile interne şi proiecte valoroase pentru comunităţi care să coaguleze energiile pentru a aduce performanţa în organizaţie. Le-am cerut liberalilor brăileni să întărească contactul direct cu oamenii, să fie prezenţi în comunităţi, să prezinte realizările PNL la guvernare si proiectele de dezvoltare liberale de pe plan local”, a scris Lucian Bode, joi pe Facebook.
 
El a mai spus că PNL poate câştiga încrederea oamenilor doar demonstrându-le cu fapte că liberalii servesc interesul public şi vin cu soluţii.
 
„Cert este că noi, liberalii, am trecut cu bine România prin cele mai grave crize, am fost alături de români când a fost cel mai greu, ne-am asumat guvernarea şi am reuşit cea mai rapidă redresare economică din Uniunea Europeană post-pandemie. Sunt multe teme care trebuie abordate cu mult curaj şi care poartă amprenta liberală. Am deschis marile şantiere de infrastructură de transport şi am deblocat proiecte importante, am reuşit cel mai mare volum de investiţii străine din istoria României şi am reuşit creşterea spectaculoasă a ratei de absorbţie a fondurilor europene. Sunt doar câteva exemple de realizări palpabile ale guvernării liberale care trebuie comunicate mai des şi argumentat. Câştigăm încrederea oamenilor demonstrându-le, cu fapte, că suntem cei care servesc interesul public şi venim cu soluţii la îngrijorările lor”, a conchis Bode.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.