Senatorul Lorant Antal (UDMR) a declarat miercuri că marţi seară, liderii coaliţiei şi reprezentanţii celor două partide, PSD şi PNL, au spus clar că merg mai departe pe acest protocol semnat. ”Noi ne-am angajat în 2020 pentru 4 ani de guvernare, am venit cu miniştri serioşi, care îşi fac treaba, nu avem nicun motiv să le retragem sprijinul şi mergem mai departe cu aceste poziţii”, a completat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poziţia noasră este foarte clară. (..) S-a spus clar că acordul rămâne în vigoare şi că părţile respectă acest protocol. A fost o discuţie ieri”, a spus senatorul UDMR în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News. 

”Dacă vreţi să vorbim despre predictibiltate şi lucruri serioase acest protocol trebuie luat în considerare şi mers mai departe. Da, aseară liderii coaliţiei şi reprezentanţii celor două partide au spus clar că mergem mai departe pe acest protocol”, a completat parlamentarul UDMR.

Despre scenariul în care UDMr va pierde un minister la rocada premierilor, Antal a afirmat că poziţia UDMR a fost foarte clară.

”Noi ne-am angajat să guvernăm 4 ani, o guvernare de normalitate şi predictibilitate. E clar că nimeni nu are nevoie de nicio criză,  mai ales una guvernamentală. Noi ne-am angajat în 2020 pentru 4 ani de guvernare, am venit cu miniştri serioşi, care îşi fac treaba, nu avem nicun motiv să le retragem sprijinul şi mergem mai departe cu aceste poziţii”, a mai spus senatorul UDMR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.