Propunerea pentru noul ministrul al Apelor şi Pădurilor va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va fi convocat zilele următoare, a anunţat, miercuri seară, liderul PSD, Liviu Dragnea, care îi mulţumeşte Doinei Pană "pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj pe Facebook, Liviu Dragnea îi mulţumeşte Doinei Pană pentru "activitatea deosebită" şi spune că Radarul Pădurilor, Codul silvic sau diminuarea defrişărilor nu ar fi fost posibile fără implicarea acesteia.

"Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va fi convocat zilele următoare", adaugă liderul PSD.

Doina Pană şi-a anunţat miercuri după-amiază demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, motivând că nu îi mai permite starea de sănătate să continue activitatea în Guvern. Ea a prezentat un raport de activitate în care susţine că prin măsurile luate în domeniul Păduri în cele două mandate de ministru şi-a îndeplinit misiunea - ”scăderea drastică a tăierilor ilegale de arbori din pădurile României”.

Doina Pană este ministru de la începutul mandatului Cabinetului Tudose, sfârşitul lunii iunie 2017. În perioada 4 martie - 13 decembrie 2014, ea a mai fost ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură în Guvernul Ponta.

Doina Pană, în vârstă de 60 de ani, este şi deputat, precum şi vicepreşedinte al PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.