Persoanele care protestează, joi după-amiază, în centrul Iaşiului, l-au huiduit pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe tot parcursul discursului ţinut la mitingul regional al formaţiunii. Oamenii au strigat: "Hoţii", "PSD, ciuma roşie", suflând în vuvuzele şi fluierând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii, care sunt separaţi prin garduri de participanţii la mitingul regional al PSD de la Iaşi, l-au huiduit pe tot parcursul discursului pe liderul PSD Liviu Dragnea.

Ei au strigat: "Hoţii", "PSD, ciuma roşie", suflând în vuvuzele şi fluierând.

Totodată, protestatarii au afişat bannere cu mesaje precum "Moldova nu te vrea", "Suntem sătui de minciuni", "Moldova se ridică". La un moment dat, dintr-un bloc din Piaţa Unirii au fost aruncaţi sute de fluturaşi, pe care scrie "Ia pomenile de la PSD, dar nu vota cu ei. PSD = minciună = nimic. Zi ca ei şi fă ca tine".

La final, câţiva participanţi la mitingul PSD s-au îndreptat către protestatari, fiind însă opriţi de jandarmi, fără a se înregistra incidente.

La mitingul PSD de la Iaşi sunt aproximativ 10.000 de membri şi simpatizanţi. 

Pe de altă parte, alte câteva mii de persoane s-au adunat pe laturile Pieţei Unirii, unde are loc mitingul şi care a fost delimitată prin garduri, pentru a protesta faţă de PSD şi de Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.