Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia Zilei Europei, susţinând că românii se pot mândri cu unicitatea lor şi toate lucrurile împărtăşite Europei. Dragnea a mai spus că îşi doreşte o Românie independentă şi liberă alături de marea familie europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“9 mai 1877, ziua când a fost proclamată Independenţa de Stat a României. Ziua când românii au putut rosti, cu toată tăria, că suntem o naţiune liberă şi independentă! Aceste cuvinte sunt valabile şi astăzi, în contextul sărbătoririi Zilei Europei, a valorilor democratice care ne-au unit sub steagul Uniunii Europene, a drepturilor şi oportunităţilor de care ne bucurăm ca membri ai marii familii europene”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD susţine că Europa înseamna unitate şi diversitate, iar românii se pot mândri cu unicitatea şi toate lucrurile impărtăşite Europei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Europa înseamnă unitate în diversitate, iar noi, românii, avem multe motive pentru care să ne mândrim cu unicitatea noastră, cu moştenirea culturală a generaţiilor trecute, cu toate lucrurile pe care noi le-am împărtăşit Europei. Ca român care împărtăşeşte fără rezerve valorile europene, îmi doresc o Românie independentă şi liberă să îşi construiască drumul alături de marea familie europeană!”, a mai scris Liviu Dragnea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.