Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat în timpul mitingului din Piaţa Victoriei că a fost aleasă culoarea alb pentru manifestaţie pentru că simbolizează curăţenia, iar ei "curăţă ţara de mizeria împrăştiată de şobolani". De asemenea, Dragnea a susţinut că, în timp ce PSD luptă pentru dreptate şi democraţie, statul paralel luptă pentru poziţii şi supravieţuire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am fost întrebat de ce am ales culoarea alb pentru protestul nostru. Pentru că albul simbolizează curăţenia, oameni buni, şi noi asta facem, curăţăm ţara de mizeria împrăştiată de aceşti şobolani. Mi-a zis cineva că parcă am fi Brigăzile Albe. E bine şi aşa, sutem şi Brigăzile Albe dacă este cazul, pentru că este o luptă intensă. Noi luptăm pentru dreptate şi democraţie. Ei luptă pentru poziţii şi supravieţuire. Noi luptăm pentru drepturile şi libertăţile omului. Ei luptă pentru a-şi ascunde nelegiuirile, furturile şi abuzurile”, a spus Liviu Dragnea.

Peste 120.000 de persoane au participat la mitingul PSD "împotriva abuzurilor" organizat în Piaţa Victoriei din Capitală.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.