Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că aşteaptă de la reprezentanţii ieşeni ai PSD din Parlament, dar şi de la cei ai Opoziţiei, mai multă maturitate şi solidaritate, precizând că anul electoral 2024 este aproape, iar ieşenii nu-i vor întreba cât de mult au criticat, ci cât au făcut pentru Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Brătescu afirmă, într-un comunicat de presă, că observă la adversarii politici, dar şi la concurenţi, o predilecţie pentru a critica atât administraţia liberală de la Iaşi, cât şi unele proiecte.

"Uneori, din păcate, distincţia între critica unor proiecte şi atacurile la persoană dispare. Eu le spun acestor colegi că 2024 este aproape, iar ieşenii ne vor întreba nu de câte ori am criticat administraţia liberală de la Iaşi, ci ce am făcut pentru Iaşi. Aştept mai multă maturitate şi solidaritate", a afirmat senatorul PNL, Liviu Brătescu.

Totodată, parlamentarul liberal a apreciat că "situaţia pe care o traversăm este una cu totul excepţională, la fel cum excepţională este şi această guvernare a PNL alături de PSD".

"Ea nu s-a născut din dragoste, ci din necesitate. Astăzi a venit decontul post-pandemie (când marile economii ale lumii au aruncat „bani din elicopter"), decontul dependenţei energetice a Europei de gazul rusesc, precum şi decontul unor reforme întârziate în mare parte tot de pandemie, când planeta s-a oprit în loc", susţine senatorul PNL, Liviu Brătescu.

De asemenea, liberalul consideră că PSD este pentru prima dată în situaţia în care "trebuie să îşi asume decizii şi să traverseze la guvernare deşertul unei perioade nefaste".

"Când e uşor, poate toată lumea. Când e greu, cei mai mulţi dau bir cu fugiţii. De solidaritatea aceasta la greu, luând deciziile corecte, depinde succesul acestei guvernări în cea mai mare măsură. Trăim o perioadă unică, cu crize suprapuse şi cu provocări pe măsură. Mă aştept din partea partenerilor noştri de guvernare să atace mai puţin PNL-ul şi să îşi concentreze tot efortul lor, atât la nivel local, cât şi central, să facă viaţa românilor mai bună", a adăugat senatorul liberal.

Liberalul Liviu Brătescu aminteşte că unele dintre portofoliile importante precum sănătatea şi transporturile sunt deţinute de oameni ai PSD şi că Iaşiul şi Moldova nu vor uita dacă vor fi ratate obiective esenţiale precum spitalul regional, Institutul Regional de Boli Cardiovasculare, dar şi autostrăzile A7 şi A8.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.