Preşedintele PSD Sector 1 Petre Florin Manole a afirmat că în anii 2020 şi 2021, pentru foştii premieri şi aşa-zişii „liberali” Ludovic Orban şi Florin Cîţu bugetul statului a fost „o mare roată de caşcaval în care, la propriu şi la figurat, au săpat găuri tot mai adânci şi mai largi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru «liberalii» Orban şi Cîţu bugetul ţării a fost o mare roată de caşcaval în care, la propriu şi la figurat, au săpat găuri tot mai adânci şi mai largi”, a scris Petre Florin Manole, joi pe Facebook.

Social-democratul a făcut o trecere în revistă a efectelor guvernării PNL în anii 2020 şi 2021.

„Anii 2020 şi 2021 au fost pentru toată lumea anii pandemiei, însă pentru ei a fost doar debandadă şi furt:

- peste 100 de dosare penale pentru achiziţiile din pandemie

- peste 1 miliard de lei - achiziţii fără nicio regulă doar la UNIFARM

- 500 milioade de lei daţi pe produse care erau atât de «urgent necesare» că au expirat în depozite

- 80.000.000 de doze de vaccin, cumpărate pentru o populaţie de 3 ori mai mică, şi care nu se ştie nici cât au costat, e «confidenţial»”, a completat Manole.

„Toate acestea sunt numai vârful icebergului, nu vom înceta să aflăm tot mai multe neregului din acei ani. Nereguli făcute pe bani împrumutaţi pentru care am plătit şi vom plăti dobânzi şi pe care îi vom restitui în zeci de ani. Şi de la acoliţii acestor doi gropari ai bugetului auzim astăzi dileme despre finanţe, scenarii despre soluţii, când ei sunt cei care au generat problemele!”, a mai precizat liderul PSD Sector 1.

„Cine te crezi tu, Sighiartău, când ne spui că ai stat curat între doi tâlhari? Cum să vă imaginaţi vreunul că oamenii vă cred că aţi picat ieri în lumea asta, că nici usturoi nu aţi mâncat, nici gura nu vă miroase”, îl mai întreabă Manole pe liberalul Robert Sighiartau.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.