Preşedintele PSD Braşov şi senatorul Marius Dunca a anunţat că Lucian Pătraşcu este propus de filială pentru o candidatură la şefia Consiliului Judeţean Braşov. Pentru o candidatură la aceeaşi funcţie liberalii de la PNL Braşov l-au desemnat, miercuri seară, candidat pe ministrul Dezvoltării Adrian Veştea. În schimb, şi PSD şi PNL susţin candidatura lui George Scripcaru la Primăria municipiului Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marius Dunca a precizat, la anunţarea joi a candidatului PSD la şefia CJ Braşov, în persoana lui Lucian Pătrăşcanu, că nu poate exista candidat comun pentru această funcţie din cauza aroganţei lui Adrian Veştea şi că acestuia ar trebui „să-i fie ruşine”, deoarece a spus că nu-şi asociază imaginea cu cea a PSD, deşi a fost numit ministru în Cabinetul Ciolacu. Dunca a adăugat că, în campania electorală nu va exista niciun pact de neagresiune între cele două partide de coaliţie, singura excepţie făcând-o competiţia pentru Primăria Braşov.
 
„Eu le-am propus un pact de neagresiune, ei nu au vrut. Din acest moment, vom scoate toate neregulile de la Consiliul Judeţean”, a explicat Marius Dunca, în conferinţa de presă de joi.
 
Cât despre candidatul comun la Primăria Braşov, fostul primar cu mai multe mandate, câştigate sub sigla PDL şi ulterior a PNL, George Scripcaru, Marius Dunca a afirmat despre acesta că „este un om de administraţie, care a făcut din municipiul Braşov cel mai frumos din ţară, un om cu experienţă, cu viziune, care cu siguranţă îşi va continua proiectele pe care le-a lăsat în 2020 în primărie”.
 
„De aceea îi rog pe toţi colegii din PSD Braşov, din activul de partid, să înţeleagă această dorinţă a braşovenilor pentru că George Scripcaru a ieşit în sondaje la o diferenţă foarte mare de actualul primar. Noi nu ne batem pe funcţii, nu contează cine este candidatul nostru, noi întotdeauna ne-am gândit la cetăţeni”, a conchis Dunca.
 
De asemenea, organizaţia PSD Braşov o are pe Roxana Mânzatu pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare.  
 
Liberalii de la PNL Braşov l-au desemnat, miercuri seara, pe George Scripcaru să fie candidatul pentru Primăria municipiului Braşov. Scripcaru a precizat, că obiectivul comun cu PSD este câştigarea oraşului Braşov. La rândul său, liderul liberalilor Nicolae Ciucă a explicat că a venit să sprijine „doi oameni de admnistraţie”, Adrian Veştea care candidează pentru şefia Consiliului Judeţean Braşov şi pe George Scripcaru, candidatul la Primăria Braşov, „doi candidaţi ai PNL care cu certitudine vor câştiga alegerile din 9 iunie”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.