Universitarul ieşean Alexandru Muraru, membru PNL, a depus, marţi, jurământul în plenul Camerei Deputaţilor, după ce i s-a validat mandatul de deputat, acesta ocupând locul rămas vacant prin demisia lui Costel Alexe, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muraru a spus că va fi un parlamentar activ, onest şi implicat, declarându-se un susţinător al reînnoirii clasei politice.

Alexandru Muraru este profesor asociat în Ştiinţe Politice şi cercetător ştiinţific în cadrul Departamentului de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene al Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social‑Politice a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Este, de asemenea, cercetător asociat al Institutului Român de Istorie Recentă.

El a fost consilier la Cancelaria Prim‑ministrului (2005‑2009), director general al Institutului Naţional al Patrimoniului (2013‑2014), iar în prezent este membru în conducerea Societăţii Române de Radiodifuziune.

Alexandru Muraru este prim-vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Iaşi şi ocupă prima poziţie pe lista PNL Iaşi la Camera Deputaţilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.