Deputatul UDMR Attila Korodi.consideră că ar fi cea mai mare greşeală ca afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinare din aprilie 2017 să nu fie anchetate. "Ar trebui să fie o anumită cercetare, care să confirme sau să infirme şi atunci fiecare îşi trage concluziile necesare”, spune Korodi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fără să aflăm ceva despre instituţiile statului, care ar trebui să înceapă anumite anchete, să-şi asume un rol de cercetare a cazului, fără ca nici în cazul acesta să nu mai vină alte informaţii, greu de catalogat, rămânem la nivelul unor bârfe de stradă şi e păcat, e păcat, pentru că vorbim de oameni importanţi în statul român şi orice ameninţare asupra acestor oameni, dacă se întâmplă, automat ar trebui verificate, cercetate”, a declarat, vineri, la RFI, deputatul UDMR.

El spune că ar trebui făcute cercetări, care să confirme sau să infirme dacă a existat o tentaivă de ucidere a liderului PSD.

"Dacă Liviu Dragnea şi-a asumat o astfel de poziţie, s-a exprimat public şi nu există o cercetare, cred că e cea mai mare greşeală. Ar trebui să fie o anumită cercetare, care să confirme sau să infirme şi atunci fiecare îşi trage concluziile necesare”, a adăugat Korodi.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini, au stat trei săptămâni aici, la Athenee Palace. Mă rog, am scăpat”, a afirmat Dragnea.

El a spus că respectivii au ajuns în preajma sa şi a susţinut că ”suntem într-un stat parţial mafiot, statul paralel este o mafie”.

”Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat Dragnea.

A doua zi, liderul PSD a spus că el nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017 şi că a ”auzit” spre sfârşitul anului că ar fi fost o anchetă. Dragnea susţine că încă de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până în prezent a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit. Liderul PSD a precizat că nu la George Soros s-a referit când a spus că un om celebru în lume a comandat acest asasinat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.