Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17.00, reprezentanţii magistraţilor la consultări pe tema referendumului pe justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reprezentanţii magistraţilor (asociaţii profesionale şi instituţii judiciare) sunt invitaţi să aibă o discuţie cu preşedintele ţării pe tema reformei justiţiei şi a referendumului pe justiţie. Voi participa şi eu la întâlnire. Aştept din partea prietenilor mei de pe FB propuneri, observaţii, sugestii ale temelor şi măsurilor ce trebuie abordate”, a scris, luni, pe pagina sa de Facebook, judecătorul Cristi Dănileţ.

Potrivit acestuia, întâlnirea va avea loc la Cotroceni, miercuri, de la ora 17.00.

În cursul zilei de marţi, şeful statului va avea o întâlnire pe aceeaşi temă cu reprezentanţi ai societăţii civile, mai mulţi reprezentanţi ai unor organizaţii anunţând că au fost convocaţi şi că vor participa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.