Liderul UDMR, Kelemen Hunor, afirmă, marţis eară, că UDMR a făcut tot posibilul pentru a continua să guverneze împreună cu partenerii săi de coaliţie, dar susţine că în acest moment nu sunt întrunite condiţiile pentru a guverna împreună cu PNL şi PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultima perioadă, UDMR a făcut tot posibilul pentru a continua să guverneze împreună cu partenerii săi de coaliţie, am fost dispuşi să facem compromisuri, dar, în acest moment, se pare că nu sunt întrunite condiţiile pentru a guverna împreună”, a scris, marţis eară, pe Facebook, Kelemen Hunor.

Acesta afirmă că miniştrii UDMR au lucrat cu profesionalism.

”În fruntea ministerelor pe care le-am condus, am demonstrat că putem lucra cu profesionalism, responsabilitate, transparenţă şi predictibilitate şi că munca noastră are rezultate. Toată lumea recunoaşte acest lucru, iar partenerii noştri nu au adus niciun argument pentru a ne explica de ce ar trebui să renunţăm la ministerele deţinute de noi până acum”, a mai scris Kelemen Hunor.

Acesta s-a referit, din nou, la flexibilitatea de care a dat dovadă formaţiunea pe care o conduce.

”Chiar şi aşa, am dat dovadă de flexibilitate în cadrul negocierilor din ultimele săptămâni, deoarece am considerat că este important să guvernăm împreună cu partenerii noştri cu care am început guvernarea şi să reprezentăm comunitatea noastră la nivel guvernamental. Acum nu mai putem face alţi paşi în spate, în condiţiile în care vor să ni se ia toate ministerele pe care le conducem”, a mai transmis liderul UDMR.

Acesta a precizat că politicienii formaţiunii vor continua munca în beneficiul comunităţii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.