Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus că un Guvern este în funcţia atâta timp cât are o majoritate, iar în prezent PSD-ALDE conferă această majoritate. De asemenea, el a afirmat că sunt lucruri la actualul Guvern de care nu este mulţumit, cum ar fi declaraţiile ministrului Transporturilor legate de autostrăzi, în timp ce de ministrul pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, este mulţumit de cum gestionează domeniul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Guvernul, indiferent despre ce Guvern vorbim, rămâne până când are majoritate. În acest moment, PSD şi ALDE asigură majoritate pentru acest Guvern. (...) Niciun Guvern nu este de neînlocuit, de fiecare dată se poate găsi un Guvern mai bun”, a subliniat liderul UDMR.

Întrebat dacă este mulţumit de actualul Guvern, acesta a spus că sunt lucruri care nu îi plac, printre care declaraţiile ministrului Transporturilor legate de autostrăzi şi sunt lucruri care îi plac, de exemplu felul cum îşi gestionează ministrul pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, domeniul.

"Este o altă discuţie, nu despre moţiunea de cenzură. Sunt lucruri cu care sunt nemulţumit, de exemplu ministrul Transporturilor şi declaraţiile legate de autostrăzi şi sunt anumite chestiuni de care sunt mulţumit, de exemplu Negrescu cum gestionează ce are de gestionat legat de anul viitor şi mai ales de preşedinţia Uniunii. Şi sunt multe alte aspecte de care sunt mulţumit şi multe alte aspecte de care nu sunt mulţumit. Niciodată n-a existat vreun Guvern, nici din care am făcut eu parte, de care am fost mulţumit sută la sută”, a mai precizat Kelemen Hunor.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.