Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat, după ce liderul partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban a acuzat că nu a fost lăsat să intre miercuri în Palatul Parlamentului, că în niciun moment, nu a fost interzis accesul demnitarilor prin intrarea din dreptul Camerei Deputaţilor. „Din raţiuni de siguranţă, persoanei în cauză i s-a recomandat să aştepte pentru a i se facilita accesul, întrucât de ambele părţi ale porţii se aflau simpatizanţi ai formaţiunii politice organizatoare a protestului, care manifestau un comportament agresiv, existând riscul ca siguranţa persoanei să fie pusă în pericol”, a explicat Jandarmeria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În niciun moment, nu a fost interzis accesul demnitarilor prin intrarea din dreptul Camerei Deputaţilor. Din raţiuni de siguranţă, persoanei în cauză i s-a recomandat să aştepte pentru a i se facilita accesul, întrucât de ambele părţi ale porţii se aflau simpatizanţi ai formaţiunii politice organizatoare a protestului, care manifestau un comportament agresiv, existând riscul ca siguranţa persoanei să fie pusă în pericol. Deşi iniţial demnitarul a refuzat protecţia jandarmilor şi folosirea autospecialei jandarmeriei pentru deplasarea în siguranţă către o altă intrare, ulterior acesta a fost condus sub protecţia jandarmilor până la clădirea Camerei Deputaţilor”, precizează  Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti 
 
Liderul partidului Forţa Dreptei, deputatul Ludovic Orban, a fost atacat, miercuri, de protestarii AUR, după ce jandarmii nu i-au permis accesul în curtea Parlamentului. „Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag, lovit cu piciorul, să nu se vadă pe camera, înjurat, insultat în cele mai grobiene mijloace”, a spus parlamentarul. orban i-a acuzat pe cei care asigură paza Parlamentului că nu l-au lăsat să intre în curte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.