Purtătorul de cuvând al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că este sută la sută alături de acest om şi niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii privind retragerea candidaturii sale. El a precizat că aceste informaţii nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală şi că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment şi vă spun sincer că am toată convingerea de acest lucru. Această coaliţie PSD-PNL are un culoar extrem de bine definit şi anume în a susţine un om competent, cu un profil profesional fără cusur, un manager, un om care poate mobiliza atât electoratul nostru cât şi cel al social-democraţilor, un om competent, cu viziune”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News. 

El a precizat că ”restul sunt speculaţii care evident se poate face şi în mare măsură sunt făcute de competitorii lui Cătălin Cîrstoiu”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Din punctul meu de vedere nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală, apropo de svonistică, că ar avea sau nu susţinerea, s-ar retrage sau nu. Ele evident sunt lansate cu scopul de a-i face rău lui Cătălin Cîrstoiu pentru că, zi de zi, acest om creşte”, a mai afirmat Stroe, precizând că la început a fost într-o postură nefavorabilăm neavând notorietatea celorlalţi competitori, lucru pe care îl recuperează.

Ionuţ Stroe a precizat că ”mai sunt 50 de zile până în momentul alegerilor, timp suficient pentru Cătălin Cîrstoiu să câştige locul pe care îl merită”. 

”Sunt ferm convins că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar. Sunt sută la sută convins, sunt sută la sută alături de acest om. Niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii care să îl excludă pe Cătălin Cîrstoiu”, a completat Stroe. 

Liderul PNL Sector 4 a mai spus că ”campania electorală e un maraton, nu un sprint”. ”Nu stau să fac analiza fiecărui sondaj. Fiecare partid are propriile sondaje pe care evită să le dea public. Cifrele evoluează foarte bine. Am avut oameni care au pornit cu 4 la sută”, a mai arătat Stroe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.