Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe spune că nu exclude ideea unei candidaturi comune PSD-PNL la prezidenţiale, el arătând că dacă agenda comună a celor două partide va cuprinde şi discuţii privind această candidatură comună, se poate întâmpla. ”Practic ar fi o continuare a buneri conlucrări şi a rezultatelor pe care le avem la guvernare”, a mai spus Stroe, adăugând că dacă s-a putut realiza această ofertă politică comună la europarlamentare, de ce nu s-ar putea duce mai departe şi către parlamentare sau poate prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preocupările noastre actuale sunt strict legate de administraţia locală şi agenda europeană, europarlamentară. În egală măsură, ne interesează să asigurăm şi o guvernare funcţională. Foarte probabil, după 9 iunie se va schimba agenda politică, pentru că se va epuiza această etapă a alegerilor locale şi vom avea o altă agendă legată de ce se va întâmpla în toamnă”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre declaraţiile liderilor PSD şi PNL privind susţinerea pentru liderii partidelor ca şi candidaţi la alegerile prezidenţiale.

Ionuţ Stroe a arătat că ”este absolut legitim interesul fiecărui partid politic din coaliţie să îşi promoveze candidatul”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Întrebat dacă exclude ideea unei candidaturi comune PSD-PNL la prezidenţiale, Ionuţ Stroe a răspuns: ”Nu am spus că este exclusă o discuţie cu social-democraţii. Dacă agenda noastră comună va cuprinde şi discuţii privind această candidatură comună, se poate întâmpla. Practic ar fi o continuare a buneri conlucrări şi a rezultatelor pe care le avem la guvernare. S-a putut realiza această ofertă politică comună la europarlamentare, de ce nu s-ar putea duce mai departe şi către parlamentare sau poate prezidenţiale”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.