Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri despre votarea unei moţiuni de cenzură de către parlamentari PNL că nu crede în acest moment că vreun parlamentar PNL ar putea să saboteze acest efort pe care îl fac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu cred în acest moment că vreun parlamentar PNL ar putea să saboteze acest efort pe care îl facem, Este un efort necesar, este un angajament luat în raport cu instituţiile europene. Este cât se poate de clar şi limpede că măsurile din acest pachet reprezintă un efort al întregii societăţi, nu numai al PNL şi PSD, în plan electoral sau politic. Pentru a pune ţara pe o linie corectă şi pentru a echilibra sistemul buegtar şi a deneficia de această sursă de bani din PNRR”, spus Ionuţ Stroe în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News. 

El a arătat că ”sunt măsuri nu doar de natură a impune noi taxe şi impozite, sunt măsuri care vin să reducă cheltuielile bugetare, sunt măsuri de creştere a veniturilor bugetare, de combatere a evaziunii fiscale nu doar de ajustare a sistemului fiscal”. 

”Un parlamentar al coaliţiei trebuie să precieze acest efort şi şi sprijine demersul.(..) Eu cred în sentimentul de apartamenţă al acestor parlamentari la actuala coaliţie şi la partidul din care fac parte. Practic, s-ar situa în afara acestui efort comun”, a mai spus Ionuţ Stroe despre un posibil vot pentru moţiune din partea unor parlamentari PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.