Ionuţ Moşteanu, liderul grupului USR din Camera Deputaţilor şi purtătorul de cuvânt al USR, a criticat joi decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constituţională legea care ar fi permis conducerea unui scuter de 125 centimetri cubi cu permis categoria B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că a prins boală pe scuterişti şi moticiclişti. L-a depăşit vreunul pe Valea Oltului sau l-au stresat scuteriştii prin turneele lui prin Asia şi Africa. Nu pot să-mi explic înverşunarea lui împotriva acestui proiect”, a scris Ionuţ Moşteanu pe Facebook.

”La altele închidea ochii şi promulga fluierând: legea lui «Mitralieră» care scăpa evazioniştii de închisoare, măsurile fiscale adoptate prin asumarea răspunderii de Ciolacu sau simulacrul ăla de lege cu aşa-zisa tăiere a pensiilor speciale”, a mai spus Moşteanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat, miercuri, Curtea Constituţională privind legea pentru completarea art. 24¹ alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Legea completează această OUG în sensul extinderii valabilităţii permiselor de conducere eliberate pentru categoria B şi pentru motocicletele cu transmisie automată cu cilindree maximă de 125 cmc, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg, categoria A1.

De asemenea, sunt instituite anumite condiţii pentru deţinătorii permiselor de categoria B care doresc să conducă şi motociclete de tipul celor anterior menţionate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.