Deputatul Ionuţ Moşteanu (USR) i-a cerut luni, în plenul Camerei Deputaţilor, ministrului Muncii, Marius Budăi să le spună când vor tăia pensiile speciale, el acuzând PSD şi PNL că ”de luni de zile îşi bat joc de pensionarii României şi folosesc durerea lor şi modul în care fiecare se gândeşte la ziua de mâine, ca să câştige puncte electorale, licitează în fiecare zi la televizor procente”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îi reamintesc domnului ministru că USR a făcut această solicitare către dânsul de a veni în faţa Parlamentului pentru a ne spune dacă şi când vine cu proiectul în Parlament, proiectul prin care acest Guvern este obligat să taie pensiile speciale”, a spus Ionuţ Moşteanu în plen.

El a spus că nu a auzit de la el când şi cum vor fi tăiate aceste pensii. ”Aştept în continuare de la domnul ministru Budăi să ne spună dacă această coaliţie PNL-PSD vrea să taie pensiile speciale, ţinând cont că această coaliţie este condusă de la Palatul Victoria de un om cu pensie specială”, a mai spus deputatul USR.

El a acuzat PSD şi PNL că ”de luni de zile îşi bat joc de pensionarii României şi folosesc durerea lor şi modul în care fiecare se gândeşte la ziua de mâine, ca să câştige puncte electorale, licitează în fiecare zi la televizor procente”.

”Vine domnul Ciolacu, zice 10, vine domnul Iohannis, zice 15, dacă îl întrebi pe Rareş Bogdan probabil va zice 30 şi tot aşa, ori ăsta este un mod absolut incalificabil de a vă bate joc de durerile oamenilor care au muncit o viaţă şi acum se uită cu grijă la fiecare zi pe care o au de trecut în această iarnă”, a mai declarat Moşteanu.

”Deci, domnule Budăi, haideţi, aveţi curaj, spuneţi-ne şi nouă ca să audă tot românul când veţi tăia pensiile speciale?”, a spus în final deputatul USR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.