Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, au avut, joi, la Sibiu, o întâlnire bilaterală, în marja summitului informal al Uniunii Europene. Klaus Iohannis a postat fotografii pe Facebook de la întrevederea care s-a desfăşurat în fostul său birou de primar al municipiului Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi preşedinţi au avut o întâlnire în fostul birou al lui Klaus Iohannis de pe vremea când era primar al municipiului Sibiu.

Biroul este situat la etajul întâi al clădirii în care se desfăşoară, joi, summitul informal al Uniunii Europene şi are vedere spre Piaţa Mare a oraşului, acolo unde au avut loc unele dintre momentele oficiale ale evenimentului.

Klaus Iohannis a postat pe Facebook două fotografii în care apare alături de preşedintele Emmanuel Macron.

Iohannis a explicat anterior că mai multe birouri din clădirea Primăriei SIbiu au fost pregătite pentru astfel de întâlniri bilaterale.

Iohannis a menţionat că există un birou special amenajat pentru preşedintele Tusk, unul pentru preşedintele Juncker, dar şi unul pentru el, precum şi spaţii pentru toţi ceilalţi lideri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.