Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru aprobarea ordonanţei Guvernului 18/2022 privind autorizarea şi funcţionarea în România a reprezentanţelor societăţilor şi organizaţiilor economice străine, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actul normativ are ca obiect de reglementare stabilirea cadrului legal şi instituţional pentru autorizarea şi funcţionarea în România a reprezentanţelor societăţilor şi organizaţiilor economice străine, în scopul ajustării procedurilor de înregistrare şi funcţionare a reprezentanţelor străine în România, al simplificării procedurii de înregistrare, de prelungire şi modificare a autorizaţiilor de funcţionare ale reprezentanţelor străine în România şi al digitalizării procedurii de deschidere, prelungire şi modificare a autorizaţiilor de funcţionare ale reprezentanţelor străine, precum şi de radiere din evidenţele Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.