Premierul Ludovic Orban s-a plimbat, duminică, prin centrul municipiului Iaşi, alături de liderii liberali locali, Costel Alexe şi Mihai Chirica, stând la semafor şi primind un steguleţ tricolor din partea unei femei care i-a urat succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban face, duminică, o vizită în municipiul Iaşi şi, după câteva întruniri oficiale, a susţinut o conferinţă de presă pe terasa unui centru comercial din oraş.

După ce a servit o cafea, a plecat pe jos pe pietonalul Ştefan cel Mare către sediul Primăriei ieşene.

El a fost însoţit de şeful PNL Iaşi, Costel Alexe, primarul Mihai Chirica şi de alţi reprezentanţi liberali.

Premierul a aşteptat la semafor, în intersecţia din faţa Palatului Culturii, iar pe drumul către Primăria Iaşi a fost salutat de câţiva trecători.

Unii oameni s-au arătat miraţi că au ocazia să-l vadă pe premier de la o distanţă atât de mică, iar o femeie i-a oferit lui Orban un steguleţ tricolor, urându-i totodată succes.

Premierul a stat câteva minute în clădirea primăriei Iaşi, apoi s-a deplasat pe şantierul Palas Campus, unde se construieşte un ansamblu de clădiri de birouri. Investiţia se ridică la aproximativ 120 milioane de euro.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.