Guvernul a adoptat hotărârea pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „P47 Berceni - Penitenciar 1.000 de locuri cu regim de maximă siguranţă şi închis - Penitenciarul Ploieşti - judeţul Prahova”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin actul normativ se reaprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii, prevăzuţi în anexa la Hotărârea Guvernului nr. 331/2021 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „P47 Berceni – Penitenciar 1.000 de locuri cu regim de maximă siguranţă şi închis – Penitenciarul Ploieşti – judeţul Prahova”, arată comunicatul de presă al Executivului.

Astfel, indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii se modifică faţă de cei aprobaţi prin HG nr. 331/2021 la valoarea de 851,053 milioane lei, cu TVA inclus.

Actualizarea indicatorilor tehnici a fost necesară ca urmare a creşterii costurilor de producţie, a preţurilor materialelor de construcţii, echipamente, utilităţi, combustibil în perioada 2019-2023, precum şi a schimbărilor legislative cu impact în domeniul construcţiilor, mai indică sursa citată.

Durata rămasă de realizare a investiţiei este de 60 de luni.

Finanţarea obiectivului de investiţii se face din fondurile alocate din împrumut de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei şi din fonduri de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Justiţie, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite, mai arată sursa menţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.