Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că va fi adoptată o Hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai Obiectivului de investiţii electrificarea şi reabilitarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihorului, care este inclus în PNRR şi a cărui valoare ajunge la 9 miliarde de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că în şedinţa de Guvern va fi adoptată o Hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai Obiectivului de investiţii electrificarea şi reabilitarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca, Oradea -Episcopia Bihorului. 

Premierul a spus că această lucrare de interes national, este n valoare de aproape 9 miliarde de euro, în total. 

”Obiectivul este inclus în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi este unul foarte important în ceea ce priveşte realizarea unei legături rapide între Cluj, Oradea şi Episcopia Bihorului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.