Gratiela Gavrilescu a fost avizată favorabil, miercuri, în comisiile de specialitate din Parlament pentru funcţia de ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul. Ea a spus că nu mai trebuie să existe legi care ulterior să fie amendate şi că trebuie redată încrederea în Parlament, forul cel mai important: “Deasupra noastra se află Dumnezeu, cetăţenul şi atât”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Parlamentul României sper ca în perioada următoare să devină instituţia primordială în statul român, care să legifereze, care poate să amendeze toate ordonanţele guvernului. Pentru mine nu există în afară de Dumnezeu decât legea şi voi respecta toate legile”, a spus Gavrilescu.

Ea a arătat că legile trebuie să fie “trainice”, să nu mai fie necesară amendarea lor ulterioară.

“Trebuie să facem legi trainice, de lungă durată. Trebuie să recăpătăm încrederea cetăţenilor în Parlamentul României. Suntem forul cel mai important din România. Deasupra noastră se află Dumnezeu, cetăţenul şi atât”, a mai spus Graţiela Leocadia Gavrilescu.

Ea a fost audiată de membrii comisiilor juridice şi Comisiei pentru constituţionalitate din Parlament, fiind avizată cu 26 de voturi “pentru” şi 10 “împotrivă”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.