Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la Antena 3, că sunt momente când apelează la expertiza lui Vasile Blaga pentru diferite subiecte ce ţin de organizarea campaniei electorale şi a precizat că acesta vorbeşte în continuare cu cei din partid, chiar dacă a respectat decalogul de integritate şi s-a retras din funcţiile deţinute în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă Vasile Blaga a participat videoconferinţele PNL, Alina Gorghiu a răspuns că nu este adevărat.

”Singurele audioconferinţe pe care le organizez sunt ale mele, dar nu vreau să vă ascund că sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga, pe diverse subiecte care ţin de campania electorală, de organizare de evenimente şi îl întreb lucruri pe care le cunoaşte de atâţia ani”, a spus Alina Gorghiu.

Liderul PNL a menţionat că în week-end PNL va organiza două mitinguri regionale, la Craiova şi la Iaşi, unde doreşte să mobilizeze electoratul şi partidul să îşi prezinte reformele principale din programul de guvernare.

”Eu  nu ştiu de ce ar fi o problemă? Să nu credeţi că domnul Blaga nu mai vorbeşte cu cei din partid. Faptul că există o diferenţă pe care lumea a sesizat-o şi anume că la noi, când un lider are probleme, respectă decalogul integrităţii şi renunţă la funcţie, la toate calităţile din partid, asta nu înseamnă că nu poţi să vorbeşti cu domnul respectiv”, a adăugat Gorghiu. 

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Buzău, că, în calitate de fost preşedinte al partidului, Vasile Blaga face parte din conducerea centrală a PNL. De altfel, Blaga participă la teleconferinţele conducerii partidului cu liderii filialelor judeţene, organizate în campania electorală.

Atanasiu a explicat că Blaga, ca fost preşedinte al partidului, face parte din structura centrală a formaţiunii, conform Statutului PNL, astfel că poate convoca orice organizaţie în situaţia în care constată că sunt probleme.

”Domnul Blaga s-a retras din toate funcţiile mai puţin din postura de membru, iar din postura de membru poţi să ai un dialog cu orice alt membru de partid.  Pe de altă parte, orice fost preşedinte al PNL, conform Statutului partidului, face parte din conducerea centrală şi orice membru al conducerii centrale poate să interpeleze conducerea judeţeană sau mai multe dacă i se pare că acolo lucrurile nu merg bine”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.