Preşedinta Senatului Alina Gorghiu a precizat, cu prilejul intrării în luna postului Ramadan, că în numele Senatului reafirmă angajamentul ferm „faţă de protejarea şi promovarea drepturilor minorităţilor etnice şi religioase de pe teritoriul statului român, acestea reprezentând valori fundamentale ale societăţii noastre”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Comunitatea musulmană din România intră într-o perioadă sfântă, de post şi rugăciune, reflecţie spirituală şi armonie, Ramadanul reprezentând cea mai importantă lună din an pentru credincioşii musulmani. Cu acest prilej, în numele Senatului, reafirm angajamentul ferm faţă de protejarea şi promovarea drepturilor minorităţilor etnice şi religioase de pe teritoriul statului român, acestea reprezentând valori fundamentale ale societăţii noastre. Totodată, reiterez importanţa pe care Senatul o acordă dialogului permanent cu reprezentanţii tuturor cultelor, precum şi aprecierea faţă de aportul pe care comunitatea musulmană îl aduce la îmbogăţirea culturii şi consolidarea democraţiei române. Adresez, cu această ocazie, calde urări de pace şi prosperitate credincioşilor musulmani din România şi etnicilor turci şi tătari. Ramadan Karim!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.