Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, face un apel către decidenţii de la Ministerul Transporturilor şi de la nivelul municipiului Piteşti şi al judeţului Argeş să ia măsuri în aşa fel încât, pentru desfăşurarea lucrărilor la tronsonul de autostradă care duce către Curtea de Argeş, traficul greu să nu fie deviat prin municipiul Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Daţi-mi voie însă să fac un apel. Fac un apel la toate autorităţile din Piteşti, autorităţile Argeşului, autorităţile şi decidenţii de la Ministerul Transporturilor, oricare ar fi aceia înainte sau după rotativă, să găsească soluţii astfel încât lucrările la autostrada către Curtea de Argeş să se desfăşoare fără devierea traficului greu prin Piteşti pentru că această deviere a traficului greu prin Piteşti va risca să blocheze economia, va risca să aducă efecte majore negative asupra populaţiei din acest oraş şi din acest judeţ”, a transmis Alina Gorghiu, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti.
 
Ea a subliniat că ”sunt nenumărate localităţi” din ţară unde sunt lucrări la noi şosele de centură, iar traficul greu nu a fost deviat prin marile oraşe. 
 
”E o rugăminte insistentă ca autorităţile să nu facă altfel la Piteşti, insist pe mutarea traficului greu în afara oraşului”, a adăugat Gorghiu.

Urmăreşte conferinţa News.ro ”Perspectivele macroeconomice şi fiscale ale României pe 2023”, joi, 30 martie, începând cu ora 10.00, pe www.News.roFacebook News.ro si  Profit News TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.