Liderul AUR, George Simion, a declarat luni, la depunerea candidaturilor AUR pe judeţul Ilfov, că formaţiunea se luptă cu clanurile interlope din judeţul Ilfov şi cu blatul politic Thuma-Pandele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Depunem astăzi candidatura la Consiliul Judeţean a lui Sergiu Mihalcea şi o listă de consilieri judeţeni deschisă de domnul Adrian Roman, cu un mesaj clar, ne luptăm cu clanurile interlope din judeţul Ilfov, ne luptăm cu blatul politic Thuma-Pandele”, a spus preşedintele AUR, la sediul Biroului Electoral Judeţean Ilfov.

”Florentine, venim după tine! Este timpul ca cineva să se menţină curat în peisajul poltiic românesc şi să conteste această dominaţie a mafiei imobiliare care a acaparat şi Bucureştiul, şi sectoarele Bucureştiului şi Primăria Capitalei, după cum aţi văzut, de la Nicuşor Dan până la soţia domnului Pandele” a mai spus Simion.

Liderul AUR a menţionat că vor avea ”o lună şi ceva de luptă împotriva lui Florentin Pandele”.

”Îl anunţ de pe acum să oprească mişmaşurile, combinaţiile atât de specifice lui. O să merg mai puţin în ţară şi o să rămân mai mult în zona Bucureşti-Ilfov, care trebuie ăs devină o metropolă cu adevărat. În momentul ăsta, toate lucrurile sunt blocate din punct de vedere administrativ, pentru că le convin foarte mult baronilor de Bucureşti-Ilfov, Thuma şi Pandele”, a subliniat Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.