Deputatul PSD Camelia Gavrilă a spus, luni, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei, că răspunsurile ministrului Monica Anisie au fost parţial bune şi au adus clarificări, dar a precizat că se află într-o zonă de dialoguri paralele. "Nu ne-am referit la reuşitele din sistemul universitar, din cercetare, ne-am referit la zona preuniversitară, cea legată de oprirea cursurilor”, a afirmat Gavrilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Răspunsurile parţial bune au adus clarificări. Suntem într-o zonă de dialoguri paralele. Nu ne-am referit la reuşitele din sistemul universitar, din cercetare, ne-am referit la zona preuniversitară, cea legată de oprirea cursurilor”, a spus Camelia Gavrilă. 
 
Ea a spus că au fost mai multe decizii controversate care au creat confuzii.
 
"Răbdarea dovedită nu mai există acum. Parafrazându-l pe Marin Preda, timpul nu mai are răbdare. A fost o succesiune de decizii controversate, de confuzii, de imperfecţiuni, de anunţarea unor decizii înainte de a avea fundament legal. Un anume diletantism care a creat confuzie”, a mai spus deputatul PSD. 
 
Camelia Gavrilă a afirmat că ministerul Educaţiei trebuia să gândească şi să anticipeze anumite situaţii. 
 
"Grupul de lucru din echipa dumneavostră să gândească cum se derulează examenul de evaluare naţională. De bacalaureat, ale profesorilor, veniţi cu informaţii după ce au apărut în spaţiul public numeroare critici şi nemulţuimiri. Lucrurile trebuiau gândite şi anticipate”, a explicat Camelia Gavrilă. 
 
Ea a întrebat-o pe Monica Anisie ce anume îi defineşte mandatul de ministru al Educaţiei şi a menţionat că multe din ordinele de ministru se află sub semnul literaturii absurdului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.