Preşedintele PSD Bucureşti, senatoarea Gabriela Firea a declarat miercuri, că în şedinţa de partid din urmă cu o zi s-a concluzionat că săptămâna viitoare se va discuta despre candidaţii la sectoare şi Capitală. Ea a precizat că este deschisă să participe la alegeri preliminare în partid şi să se facă şi sondaje, pentru că, după informaţiile ei, ocupă acum locul 1 în preferinţele bucureştenilor şi ar fi o lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerce măcar să fie candidat la candidatură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul preşedinte m-a anunţat ca şi candidat, pentru că am văzut aseară, a afirmat cineva că eu m-am autoproclamat. Şi eu m-am mirat atunci şi i-am comunicat că mi se pare cam devreme cu doi ani înainte de alegeri. Ieri am vorbit în primul rând despre europarlamentare şi despre organizarea alegerilor în general, pentru că nu ştim dacă vor fi cumulate sau nu, dar ne pregătim pentru ambele variante şi în final s-a concluzionat că trebuie să discutăm săptămâna viitoare şi pentru candidaţii la sectoare şi pentru Capitală”, a spus Gabriela Firea, la Parlament.

Ea a precizat că este de acord să participe la alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatura la Primăria Capitalei.

”Da, sunt deschisă să particip la alegeri preliminare la Bucureşti, ar trebui să primim şi un deadline, timp în care să ne depunem candidaturile, să vedem cine se mai înscrie, colegi primari de la sectoare, parlamentari şi da, răspund de asemenea pozitiv şi discuţiilor din zilele precedente, dacă să mai contracteze şi alte cercetări sociologice, sigur, cu absolut toate casele de sondare (..) Să facem câte sondaje se doresc, pentru că, după informaţiile mele, eu ocup acum locul 1 în preferinţele bucureştenilor, am procentul cel mai mare, ar fi o lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerc măcar să fiu candidat la candidatură”, a spus Firea.

”Dacă de la ”Doamna Firea este candidatul nostru cu certitudine” am ajuns ”candidatul deocamdată”, ieri ”candidatul momentan”, astăzi cine ştie ce mai devin, eu propun să fim sinceri cu noi şi să fim candidat la candidatură. E mai corect faţă de cetăţeni şi faţă de echipele noastre”, a subliniat Gabriela Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.